Hyppige stilte spørsmål - og svar

Tripps-båtservice-trondheim-norge-sightseeing-munkholmen-0921.jpg

Hvor finner jeg rutetider til båten? Rutetider finner du her.

Hvor kjøpes båtbilletter? Billetter kan enten kjøpes på forhånd i billettkiosken på Ravnkloa (kortbetaling) eller på nett via Tikko.com. Billetten gjelder både for tur og retur.

Er det mulighet for omvisning på Munkholmen? Det er det! I perioden rutebåten kjører er det omvisning en gang per time, på norsk og engelsk. Billetter kjøper du direkte fra guiden på Munkholmen med kort, kontant eller Vipps. Vokste kr. 50, barn kr. 30.

Er det mulig å bestille omvisning for grupper? Det fikser vi! Ta kontakt med oss per e-post, så ordner vi det.

Er det tilrettelagt for rullestol på båten? Det er adkomst og plass til rullestol ombord. Vi hjelper gjerne til ved på-/avstigning. Det kan være forbehold på grunn av værsituasjon. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd.

Er det mulighet for å ta med barnevogn på båten til Munkholmen? Ja, det går fint. Vær oppmerksom på at det er noe redusert framkommelighet noen steder på øya.

Hva med de firbente? Får de også være med på båten? Selvsagt! Hund går gratis med på båt. Ta ellers hensyn til dyreliv og omgivelser. Dyr kan dessverre ikke følge med inn i restauranten.

Er det matservering på Munkholmen? Kaféen er åpen på dagtid. Her finner du blant annet ulike smørbrød, varme lunsjretter, kaker, is, kaffe og annen drikke. Menyen kan variere litt fra dag til dag. Er dere en gruppe som ønsker lunsj? Ta gjerne kontakt med oss på forhånd, så fikser vi det.

Kan man overnatte i telt på Munkholmen? Nei, det er ikke tillatt med noen form for overnatting på Munkholmen.

Er det åpent på Munkholmen vinterstid? Nei, det er vinterstengt på Munkholmen.